top of page
MÚSICA A L'ESCOLA BRESSOL
METODOLOGIA

Des del moment del naixement els nadons comencen a aprendre. S'acaben de trobar a un món ple de possibilitats. L'estimulació amb la música com eina principal ens permet sensibilitzar-los amb aquest llenguatge tan ric a la vegada que es promou el desenvolupament motriu, el llenguatge, les habilitats socials, l'aferrament amb l'adult i s'activa la generació de xarxes neuronals molt riques.

 

Amb l'ajuda de les educadores, creem un espai per a compartir experiències que enriqueixen el desenvolupament intel·lectual, emocional, social i físic dels nens i nenes. Les sessions són pura música, perquè l'objectiu és crear un ambient el més musical possible perquè aquest llenguatge sigui el mitjà de comunicació prevalent. 

 

L'ús de la Music Learning Theory de Edwin Gordon com a base en les nostres sessions ens permet que la música, entesa com un llenguatge, arribi, es transmeti i es visqui en forma de melodies, ritmes i moviment. 

Ens adaptem a la programació del centre, aprofitant la sessió de música per reforçar els aprenentatges que fem en el dia a dia.  Per la nostra part, treballem amb una gran varietat d'activitats de música i moviment adequades al moment evolutiu i musical del nen o nena. Utilitzem diferents instruments de petita percussió que ens ajuden a fer música alhora que treballem la psicomotricitat, l'escolta, l'espera, el silenci o la interacció social entre altres coses. També utilitzem materials no sonors com a mocadors o pilotes per a promoure el moviment, la imaginació i la comunicació musical. Són sessions riques en tonalitats i mètriques diferents que ens permeten atorgar un espai musical ric i variat. L'espai que es crea és musical, segur i lliure, permetent a cadascun dels individus de la sessió expressar-se musicalment d'una manera autèntica.

INFORMACIÓ ESCOLES BRESSOL

Moltes gracies pel teu interés, aviat rebràs més informació!

PROCEDIMENTS PERQUÈ MÚXICS ARRIBI A LA VOSTRA ESCOLA BRESSOL

Hi han diverses maneres per fer activitat musical a la vostra escola bressol:

  • Setmanalment 

  • Quinzenalment 

  • Mensualment  

  • Trimestralment

Aquestes sessions poden ser per cada grup de l'escola o per un grup en concret. Per a més informació, consulta de disponibilitat i tarifes, us heu de posar en contacte amb el projecte al formulari que hi ha a continuació

bottom of page