top of page

En aquesta pagina podreu formalitzar la vostra inscripció per l'activitat de música en família o música i moviment del curs 2020-2021. Si teniu qualsevol dubte sobre el grup al qual pertanyeu us deixo aquí l'horari. Si voleu més informació sobre els tallers, preus, etc., en el següent enllaç podreu consultar tots els detalls.

HORARI.png
FORMULARI DE MATRICULACIÓ CURS 2021-22

Si no aneu a cap escola, escribiu "CAP"

Germans/es al projecte

​ÚS D'IMATGES

Autorització perquè Múxics pugui fer ús del material fotogràfic i audiovisual de les activitats que es duguin a terme en l'entitat. L'entitat es compromet al fet que la utilització d'aquestes imatges en cap cas suposarà un mal a l'honra i intimitat del menor, ni serà contrària als interessos dels menors, respectant la normativa en matèria de protecció de dades, imatge i protecció jurídica del menor.

LOPD/RGDP*

En compliment al que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, i el Reglament General de Protecció de Dades li comuniquem que les dades que vostè ens faciliti quedaran incorporades i seran tractades als fitxers titularitat de Marta Garcia Garcia per tal de poder-li prestar els nostres serveis, així com per mantenir-lo informat sobre qüestions relatives a l'activitat de l'empresa i els seus serveis.

CONDICIONS DE MATRICULACIÓ​

bottom of page