top of page
MÚSICA EN FAMÍLIA
METODOLOGIA

Des del moment del naixement els nadons comencen a aprendre. S'acaben de trobar a un món ple de possibilitats. L'estimulació amb la música com eina principal ens permet sensibilitzar-los amb aquest llenguatge tan ric a la vegada que es promou el desenvolupament motriu, el llenguatge, les habilitats socials, l'aferrament amb l'adult i s'activa la generació de xarxes neuronals molt riques.

 

Famílies i professionals, creem un espai per a compartir experiències que enriqueixen el desenvolupament intel·lectual, emocional, social i físic dels nens i nenes. Les sessions són pura música, perquè l'objectiu és crear un ambient el més musical possible perquè aquest llenguatge sigui el mitjà de comunicació prevalent. 

 

L'ús de la Music Learning Theory de Edwin Gordon com a base en les nostres sessions ens permet que la música, entesa com un llenguatge, arribi, es transmeti i es visqui en forma de melodies, ritmes i moviment. Les sessions en família (0-3 anys) ens permeten a més crear un espai de trobada entre nadó i adult que ajuden a enfortir el vincle, comunicar-nos des d'un altre punt de vista i adquirir eines per a compartir temps de qualitat amb els més petits. 

 

En les sessions treballem amb una gran varietat d'activitats de música i moviment adequades al moment evolutiu i musical del nen o nena. Utilitzem diferents instruments de petita percussió que ens ajuden a fer música alhora que treballem la psicomotricitat, l'escolta, l'espera, el silenci o la interacció social entre altres coses. També utilitzem materials no sonors com a mocadors o pilotes per a promoure el moviment, la imaginació i la comunicació musical. Són sessions riques en tonalitats i mètriques diferents que ens permeten atorgar un espai musical ric i variat. L'espai que es crea és musical, segur i lliure, permetent a cadascun dels individus de la sessió expressar-se musicalment d'una manera autèntica.

INFORMACIÓ DE MATRICULACIÓ
  • Grups per nens i nenes de 0-36 mesos amb 1 adult de referència (

  • Sessions setmanals de 45' (grup de 30' per nadons de 0-12 mesos)

  • Places limitades segons aforament

  • Tarifes:

    • Grups 45': 40€/mes o 110€ trimestre

    • Grup 30': 30€/mes

  • Descompte germans: 10% 

bottom of page