top of page

Benvinguts a la nova manera de gaudir de la música en família amb Múxics Online

La situació actual que està vivint el món fruit del COVID-19  ha fet que aquest projecte de portar la música a la infància variï el seu format però no la seva qualitat. Reinventant-nos presentem Múxics Online, una manera de viure la música en família d'una forma diferent. En aquesta nova modalitat poso a la disposició de les famílies recursos per a viure la música des de casa d'una forma divertida, garantint la qualitat, la formació i l'experiència. 

 

 

Múxics Online inclou una sessió en directe y recursos a la secció privada de la web, per a obtenir una experiència completa

Les sessions de música en família online en directe es caracteritzen per ser sessions dinàmiques on es proposen diverses activitats de sensibilització musical per gaudir en família. Basat en la teoria de l'aprenentatge musical d'Edwin Gordon, fem una gran varietat d'activitats de música i moviment adequades al moment evolutiu i musical del nen o nena. Aprofitant tot els materials quotidians de casa farem música durant una estona.

L'objectiu principal de la sessió és que pogueu passar una estona en família gaudint de la música i que la meva companyia sigui per indicarvos activitats, cançons i  com fer l'estimulació des de casa. Una estona per a vosaltres, sense estrès, sense preocupacions, sent presents en l'aquí i ara on la música sigui la protagonista. De fet, us invitem a posar la pantalla fora dels ulls de les vostres criatures, així podeu tenir menys distraccions i animar-vos a cantar, ballar i ser música amb mi. 

SESSIONS DE MÚSICA EN FAMÍLIA ONLINE

✓1 sessió a la setmana de música en famíilia en directe de 30' (Zoom)

✓Famílies amb nens i nenes de 0-4 anys

✓Horaris:  dimarts 17.15

✓Accés durant la setmana a la sessió en diferit

RECURSOS ONLINE

Accés a l'area privada de la web, on tindreu accés al blog, vídeos amb algunes de les cançons que fem a les sessions, llistes de reproducció, consells i reflexions sobre l'educació musical infantil 

25€ /mes 

  • Les sessions comencen el 5 d'Octubre

  • A l'apartat de membres de la web tindreu l'accés a l'enllaç i les cosetes que heu de tenir preparades

  • Podeu inscriure-us i fer directament la sessió en diferit si no us va bé l'horari

  • Si es suspenen les sessions presencials, s'obriran més horaris

  • El pagament es farà per transferència bancària

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

bottom of page