top of page
  • Writer's pictureMarta

BENVINGUDA CURS 2020-2021

Hola famílies musicals,


Us dono la benvinguda al curs 2020-21. Un curs que es caracteritzarà per ser un dels més durs fins ara coneguts. Des de Múxics, la nostra intenció és oferir una activitat en família que ens uneixi i ens faci passar una bona estona, adquirint eines per a l'estimulació musical dels més petits i treballant la musicalitat de tota la família.


Estem compromeses amb la seguretat sanitària de totes les famílies del projecte, és per això que es tindran en compte totes les mesures possibles perquè l'espai presencial creat sigui el més segur i respectuós amb la infància. En aquests temps de pandèmia, les criatures han estat un gran exemple de resiliència i resistència. Els hem deixat tancats a casa durant setmanes, no han tingut contacte amb altres iguals ni amb les seves famílies. Han abandonat les seves rutines i han escoltat molts nos, més dels que ens hagués agradat.


Per això, és moment d'agrair. Ara que coneixem una mica més a aquesta virus, sent cauts i responsables, els oferirem l'espai de Múxics perquè puguin descobrir la música, es diverteixin i sentin l'energia musical.


A vosaltres, les famílies, donar-vos les gràcies infinites per apostar per aquest projecte que en aquests temps s'ha vist bastant perjudicat. Tinc moltíssimes ganes de començar i que tornin a ressonar les parets de l'aula amb riures i cants infantils. Tenim un curs per davant que serà tot un repte, però amb la vostra col·laboració, suport i presència, serà molt més fàcil.


Ens veiem a l'aula compartint una estona musical amb moltes ganes,


Us abraço fort,


Marta


 

Hola familias musicales,


Os doy la bienvenida al curso 2020-21. Un curso que se caracterizará por ser uno de los más duros hasta ahora conocidos. Desde Múxics, nuestra intención es ofrecer una actividad en familia que nos una y nos haga pasar un buen rato, adquiriendo herramientas para la estimulación musical de los más pequeños y trabajando la musicalidad de toda la familia.


Estamos comprometidas con la seguridad sanitaria de todas las familias del proyecto, es por eso que se tendrán en cuenta todas las medidas posibles para que el espacio presencial creado sea lo más seguro y respetuoso con la infancia. En estos tiempos de pandemia, las criaturas han sido un gran ejemplo de resiliencia y resistencia. Les hemos dejado encerrados en casa durante semanas, no han tenido contacto con otros iguales ni con sus familias. Han abandonado sus rutinas y han escuchado muchos noes, más de los que nos hubiera gustado.


Por eso, es momento de agradecer. Ahora que conocemos un poco más a este bicho, siendo cautos y responsables, les ofreceremos el espacio de Múxics para que vivan la música, se diviertan y sientan la energía musical.


A vosotras, las familias, daros las gracias infinitas por apostar por este proyecto que en estos tiempos se ha visto bastante perjudicado. Tengo muchísimas ganas de comenzar y que vuelvan a resonar las paredes del aula con risas y cantos infantiles. Tenemos un curso por delante que será todo un reto, pero con vuestra colaboración, apoyo y presencia, será mucho más fácil.


Nos vemos en el aula compartiendo un rato musical con muchas ganas,


Os abrazo fuerte,


Marta


30 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page