top of page
  • Writer's pictureMarta

MÚSICA PRIMER TRIMESTRE

[castellano abajo]


Hola famílies,


S'acosten unes dates assenyalades en les quals no tindrem sessions de música. Finalitzem un trimestre mogut amb moltes emocions i amb corbes en el projecte. Hem aconseguit arribar fins a desembre veient-nos les cares en les sessions (gairebé) i no puc estar més agraïda per això. Vosaltres, les famílies, feu que això pugui seguir endavant. És per això, que per a tancar el trimestre, us volia compartir gairebé totes les músiques gravades que hem utilitzat en les sessions. Les que no comparteixo és perquè no estan en cap plataforma.


He creat una llista de spotify amb tots ells. I començaré a fer el mateix per al 2n trimestre. Així podeu continuar algunes de les activitats que fem en les sessions, a casa. Espero que us agradi aquesta iniciativa i que la pugueu gaudir aquestes festes d'estar a casa més que mai. Si teniu algun dubte de com hem utilitzat la música i em voleu consultar, endavant 😉.https://open.spotify.com/playlist/34llQcQiDKCVNSTZ76ZlKo

 

Hola familias,


Se acercan unas fechas señaladas en las que no tendremos sesiones de música. Finalizamos un trimestre movidito con muchas emociones y con curvas en el proyecto. Hemos conseguido llegar hasta diciembre viéndonos las caras en las sesiones (casi) y no puedo estar más agradecida por ello. Vosotras, las familias, hacéis que esto pueda seguir adelante. Es por esto, que para cerrar el trimestre, os quería compartir casi todas las músicas grabadas que hemos utilizado en las sesiones. Las que no comparto es porque no están en ninguna plataforma.


He creado una lista de spotify con todos ellos. Y comenzaré a hacer lo mismo para el 2º trimestre. Así podéis continuar algunas de las actividades que hacemos en las sesiones, en casa. Espero que os guste esta iniciativa y que la podáis disfrutar estas fiestas de estar en casa más que nunca. Si tenéis alguna duda de cómo hemos utilizado la música y me queréis consultar, adelante 😉.


https://open.spotify.com/playlist/34llQcQiDKCVNSTZ76ZlKo

45 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page