top of page
  • Writer's pictureMarta

MÚXICS ONLINE

Hola famílies musicals,


Comença la segona setmana de Múxics i ens anem ajustant a aquesta nova manera de fer música i a aquesta nova situació i segur que amb el pas de les setmanes ens anirem adaptant. Volia comunicar-vos una novetat que he pensat resultat de com ha estat la primera setmana.


Aquest curs per raons òbvies, veig que moltes famílies decidiran quedar-se a casa per prudència, o perquè estigueu havent de fer quarantena. Hi ha una sessió online planificada per a les famílies que han decidit quedar-se a casa i continuar online aquest curs. Per tant, us escric per a comunicar-vos que aquesta sessió online també estarà disponible per a les famílies presencials que no puguin venir aquesta setmana al grup en persona per qualsevol raó.


La sessió serà els dimarts a les 18.15 i tindreu tota la informació de la sessió (quins elements preparar i l'enllaç) en l'apartat de membres de la web, on posa Múxics Online. Podreu veure la sessió en directe o en diferit :). Serà una sessió dirigida a tota la família, per a totes les edats del projecte :)


Espero que això us faciliti l'experiència amb Múxics i compensi aquestes faltes que no podrem recuperar de manera presencial!


Ens veiem a l'aula o a través de la pantalla!


Una abraçada enorme

 

Hola familias musicales,


Comienza la segunda semana de Múxics y nos vamos ajustando a esta nueva forma de hacer música y a esta nueva situación y seguro que con el paso de las semanas nos iremos adaptando. Quería comunicaros una novedad que he pensado resultado de cómo ha sido la primera semana.


Este curso por razones obvias, veo que muchas familias decidirán quedarse en casa por prudencia, o porque estéis teniendo que hacer cuarentena. Hay una sesión online planificada para las familias que han decidido quedarse en casa y continuar online este curso. Por tanto, os escribo para comunicaros que esta sesión online también estará disponible para las familias presenciales que no puedan venir esa semana al grupo en persona por cualquier razón.


La sesión será los martes a las 18.15 y tendréis toda la información de la sesión (qué elementos preparar y el enlace) en el apartado de miembros de la web, donde pone Múxics Online. Podréis ver la sesión en directo o en diferido :). Será una sesión dirigida a toda la familia, para todas las edades :)


¡Espero que esto os facilite la experiencia con Múxics y compense esas faltas que no podremos recuperar de forma presencial!


¡Nos vemos en el aula o a través de la pantalla!


Un abrazo enorme
23 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page