top of page
 • Writer's pictureMarta

Recomanacions per seguir les sessions online

(castellano abajo)


Benvolgudes famílies,

Les noves restriccions imposades pel Govern ens han fet passar les sessions presencials a la virtualitat durant almenys 15 dies. Primer de tot, agrair-vos l'acollida d'aquest format. Perquè puguem seguir l'activitat de la manera més plaent possible i tota la família pugui gaudir us deixo a continuació algunes recomanacions per a seguir les sessions virtuals:

 1. Anticipeu aquest canvi: els nens i nenes necessitaran adaptar-se a aquest canvi a la virtualitat i per a poder gaudir de la sessió us recomano que els aneu durant el dia anticipant que durant uns dies haureu de fer la classe a casa.

 2. Farem la sessió mitjançant la plataforma Zoom. Segurament ja esteu familiaritzats amb aquesta plataforma. El link que teniu en la web us donarà accés directe a la reunió. Us dirigirà a la sala d'espera i jo us aniré donant accés. En principi estareu tots en silenci, per això per a mi la càmera és molt important, perquè em dóna informació de com esteu més o menys vivint la sessió.

 3. Les sessions amb nens de menys de 2 anys estan dirigides per a no fer-les davant de la pantalla. Jo parlaré, no com en les sessions presencials, i us aniré indicant com podeu anar fent les activitats. Anem a dir que jo seré com la vostra guia per a ser vosaltres els qui feu la classe en el meu lloc. Haig de dir que en escoltar-me els nens segurament es giren cap a mi i tampoc és necessari forçar que no mirin la pantalla. Però potser podeu posar-la durant la salutació i després fins i tot podreu apagar la pantalla i només escoltar-me si us ve de gust fer-ho així.

 4. Les sessions amb els nens que són més majors pretenen ser de la mateixa manera, però l'experiència em diu que en entendre a poc a poc ells que sóc jo la que està a l'altre costat de la pantalla, solen voler mirar-me a mi. Si poseu la càmera perquè jo pugui veure-us i us poseu vosaltres davant del nen i aneu jugant junts amb la música, pot ser una bona manera de posicionar-vos. Amb la pantalla en un costat. Tot i així hi ha famílies que fins i tot em posen a la tele o al projector. Ho anireu veient vosaltres, segons us vagi millor i us sentiu més cómodes.

 5. Abans de començar la sessió us recomano que prepareu un espai al terre amb les coses que necessitareu i us treieu les sabates com quan comencem la classe a l'aula.

 6. El grup de 3 i 4 anys ja està familiaritzat amb aquestes sessions, però avisar-vos que aquest nou curs interactuarem molt més, com a l'aula. Per tant, demano que la família estigui en la sessió per a ajudar-nos a treure i posar el micro (us ensenyaré un truc per a poder fer-lo tot més dinàmic).

 7. La sessió quedarà gravada però només la meva pantalla, per tant, no us preocupeu que no quedaran gravades vostres precioses llars.

 8. Us animo a cantar molt a casa durant la sessió. Potser us sentiu ridículs en escoltar-vos, però us asseguro que sou la persona del món que millor canta per als vostres petits. I els altres no us escoltarem ;) La vostra energia i participació en la sessió seran fonamentals perquè sigui un èxit i aquest temps puguem continuar gaudint i descobrint la música.

Moltes gràcies per la vostra confiança, col·laboració i atenció.


Ens veiem traspassant les pantalles 🥰


Marta


 

Queridas familias,


Las nuevas restricciones impuestas por el Govern nos han hecho pasar las sesiones presenciales a la virtualidad durante al menos 15 días. Antes que nada, agradeceros la acogida a este formato. Para que podamos seguir la actividad de la manera más placentera posible y toda la familia pueda disfrutar os dejo a continuación algunas recomendaciones para seguir las sesiones virtuales:

 1. Anticipad este cambio: los niños y niñas necesitarán adaptarse a este cambio a la virtualidad y para poder disfrutar de la sesión os recomiendo que les vayáis durante el día anticipando de que durante unos días tendréis que hacer la clase en casa.

 2. Haremos la sesión mediante la plataforma Zoom. Seguramente a estas alturas ya estáis familiarizados. El link que tenéis en la web os dará acceso directo a la reunión. Os dirigirá a la sala de espera y yo os iré dando acceso. En principio estaréis todos en silencio, por eso para mí la cámara es muy importante, pues me da información de cómo estáis más o menos viviendo la sesión.

 3. Las sesiones con niños de menos de 2 años están dirigidas para no hacerlas delante de la pantalla. Yo hablaré, no como en las sesiones presenciales, y os iré indicando para qué y cómo podéis ir haciendo las actividades. Digamos que yo seré vuestra guía para ser vosotros quienes hagáis la clase conmigo. Debo decir que al escucharme los niños seguramente se giren hacia mí y tampoco es necesario forzar que no miren la pantalla. Pero quizás podéis ponerla durante el saludo y luego incluso podréis apagar la pantalla y escucharme nada más si os apetece hacerlo así.

 4. Las sesiones con los peques que son más mayores pretenden ser de la misma manera, pero la experiencia me dice que al entender poco a poco ellos que soy yo la que está al otro lado de la pantalla, suelen querer mirarme a mí. Si ponéis la cámara para que yo pueda veros y os ponéis vosotros delante del peque y vais jugando juntos con la música, puede ser una buena forma de posicionaros. Aún así hay familias que prefieren ponerme en la tele o incluso en el proyector, así que como os sintáis más cómodos en casa.

 5. Antes de comenzar la sesión os recomiendo que preparéis el espacio en el suelo con las cosas que necesitaréis y os quitáis los zapatos como cuando empezamos la clase en el aula.

 6. El grupo de 3 y 4 años ya está familiarizado con estas sesiones, pero avisaros que este nuevo curso interactuaremos mucho más, como en el aula. Por tanto, pido que la familia esté en la sesión para ayudarnos a quitar y poner el micro, aunque os enseñaré un truco para poder hacerlo todo más dinámico.

 7. La sesión quedará grabada pero solamente mi pantalla, por tanto, no os preocupéis que no quedarán grabadas vuestras preciosos hogares.

 8. Os animo a cantar mucho en casa durante la sesión. Quizás os sentís ridículos al escucharos, pero os aseguro que sois la persona del mundo que mejor canta para vuestros pequeños. Y los demás no os escucharemos ;) Vuestra energía y participación en la sesión serán fundamentales para que sea un éxito y este tiempo podamos seguir disfrutando y descubriendo la música.


Muchas gracias por vuestra confianza, colaboración y atención.


Nos vemos traspasando las pantallas 🥰


Marta

48 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page