top of page

Tallers a les escoles bressol

Aquest projecte va començar fa 6 anys a les aules de diverses escoles infantils per la inquietud de diversos pares d'ajudar el desenvolupament dels seus fills des d'una altra perspectiva. 

   Encara que l'espai avui dia sigui diferent, mai ens hem desvinculat del que va ser el naixement del projecte. És per això que continuem fent tallers en diferents escoles infantils.

   Aquestes sessions poden ser puntuals, trimestrals, mensuals o setmanals

.

IMG_7185.jpg

Per a fer un taller a la teva escola infantil només fa falta posar-se en contacte amb el mail del projecte o trucar per telèfon.

Oci i cultura

La nostra intenció amb aquests projectes és descobrir la música no únicament en si mateixa si no al voltant del context de desenvolupament dels nens. ​

Hem fet sessions en biblioteques on el conte musical és el protagonista i les històries dels protagonistes són melodies captivadores.

També hem fet sessions en museus com el Museu de Ciències Naturals de Barcelona, on vam proposar una sessió on la música i la tardor es fusionaven en una experiència única.

IMG_4005.JPG

Per fer una sessió diferent a la teva entitat només cal posar-se en contacte amb el mail del projecte o trucar per teléfon. 

bottom of page