top of page

TALLERS

"El potencial d' aprendre de tota persona mai no és mes gran que al néixer" - Edwin Gordon
Xilófono
MÚSICA EN FAMÍLIA

Des del moment del naixement els nadons comencen a aprendre. S'acaben de trobar a un món ple de possibilitats. L'estimulació amb la música com eina principal ens permet sensibilitzar-los amb aquest llenguatge tan ric a la vegada que es promou el desenvolupament motriu, el llenguatge, les habilitats socials, l'aferrament amb l'adult i s'activa la generació de xarxes neuronals molt riques. Aquesta és una activitat de conexió amb l'adult on es podrà aprofundir en diferents maneres de estimular a casa als nadons amb la música. 

Us apunteu?

MÚSICA I MOVIMENT

La imaginació i el joc simbólic son el centre d'aquesta classe. Es treballa la música a través del cant, el moviment, l'escolta, la dansa i els jocs simbòlics amb la música com a protagonista, amb un repertori molt ric i divers amb varietat de melodies i ritmes. Aprofundirem en la dinàmica establerta a les sessions en família guanyant autonomía i buscant, ara sí, una producció i certa precisió musical. Tot dins d'una metodología activa, d'exploració i diversió. 

La diversió está garantida! Us hi esperem! 

MÚSICA A L'ESCOLA BRESSOL

La música en les primeres etapes de la vida és una eina excepcional per a ajudar en el desenvolupament de molts i diversos àmbits. Des de múxics portem la música a l'escola infantil en horari de matí. Una dinàmica una mica diferent, peró amb la mateixa intenció: viure la música com un llenguatge diferent i contribuir al desenvolupament integral de l'infant. 

bottom of page